Helt ny North Sea-kolleksjon!

Deep Arctic & Deep Explorer

SwissTime er stolte over å ha innledet et langsiktig samarbeid med TechnipFMC, verdens største dykkerselskap, med verdens mest avanserte dykkerskip.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time


Endelig er kolleksjonen her!

Swiss Time AS er stolte av å ha inngått et langsiktig samarbeid med TechnipFMC om å produsere høykvalitets dykkerur under navnet North Sea Deep Explorer & North Sea Deep Arctic, de to mest avanserte dykkestøtte offshore konstruksjonsfartøyene i verden som eies og opereres av TechnipFMC.

SwissTime samarbeider med TechnipFMC

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

TechnipFMC er en global leder i energisektoren og leverer prosjekter, produkter, teknologi og tjenester. De har cirka 36 000 ansatte, fra 128 nasjonaliteter og opererer i 48 land over hele verden. Hovedkontor ligger i London med operative hovedkontor i Houston og Paris. TechnipFMC er børsnotert på NYSE og Euronext.

TechnipFMC har en lang og solide merittliste med leveranse av mange utfordrende og nyskapende undervannsprosjekter i verdens mest værharde havområder, som Nordsjøen og Atlanterhavet. Som bransjeledende i verden på havbunnsutvikling, engasjerer TechnipFMC seg i optimalisering av havbunnsfelter fra tidlig konseptfase til ferdig utbygging og videre drift, fra grunt til ekstremt dypt vann.

Dykkestøtte fartøyene, DSV1) Deep Explorer & DSV1) Deep Arctic, er uten tvil to av de mest avanserte dykkestøtte fartøyene i verden med den høyeste teknologiske standarden for sine datastyrte metningsdykker kammerkomplekser for opptil 24 metningsdykkere, inkludert dykkeklokkene med låringssystemer og de hyperbare livbåtene.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

North Sea-modellene Deep Explorer & Deep Arctic er laget av Edox som har mer enn 136 års erfaring på å lage dykkerur.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

Urene er produsert i karbon, som er et ekstremt sjokkabsorberende materiale som passer godt for ekstreme forhold. Dykkerurene er vanntette ned til 500 meter.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

Urene kommer i fire farger; hvit og blå skive Deep Explorer og sort og rød skive Deep Arctic.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

Urene har heliumventil i kassen og baksiden av urene, i safirglass, er preget med en skisse av fartøyene med dykkerklokkene senket ned i havet.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

Disse urene hedrer den flotte jobben som vår tids profesjonelle metningsdykkere utfører. Vi kaller dem vår tids romfarere under vann.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

I TechnipFMC er menneskene og deres arbeidsmiljø kjernen i alt de gjør. TechnipFMC bruker store ressurser på å tilrettelegge for forskning og kunnskapsbygging, ikke bare innen teknologi, men også innen helse og fysiologi i ekstreme arbeidsmiljøer som metningsdykking er. Her har TechnipFMC knyttet til seg noen av de fremste ekspertene i verden.

Dykkerskip egnet for det krevende Nordsjømarkedet

Deep Arctic – Swiss Time

Deep Arctic

Deep Arctic er et spesialdesignet metningsdykkerstøtte konstruksjonsfartøy med 400Te krankapasitet. Når skipet ble bygget i 2009 var hun ett av de mest moderne dykkestøtte fartøyene, og hun har igjen blitt ledende innen kategorien, som ett av de første dykkestøtte fartøyene i verden som installerer batterihybrid løsning om bord.

Fartøyets 24-personers store dykkerkammerkompleks, sertifisert til maximum 350 meters havdybde, har to tre-personers dykkerklokker og to 18-personers hyperbarlivbåter fullt i samsvar med ‘NORSOK’-standardene.

Både dykkerklokkene og de to Schilling Ultra Heavy Duty arbeids ROVenes låringssystemer er sertifisert for operasjon i opptil 6,0m signifikant bølgehøyde, noe som gjør Deep Arctic til ett av de mest kapable dykkestøtte fartøyene i operasjon i dag.

Deep Arctic er egnet for krevende miljøer som i Nordsjøen og kan operere gjennom hele året i nesten alle sjø- og værforhold, over hele verden.

Deep Explorer – Swiss Time

Deep Explorer

Deep Explorer, bygget i 2016, er uten tvil det mest avanserte metningsdykkerstøtte konstruksjonsfartøyet i verden takket være sitt andre generasjons datastyrte Hyperbare Overvåknings- og Kontroll System (HMCS). Fartøyet kan huse opptil 24 metningsdykkere i kammersystemet om bord, hvor de kan leve i ett omgivende trykk tilsvarende maximum 350 meters havdyp. De to tre-personers dykkerklokkene transporterer dykkerne under trykk til og fra havbunnsinstallasjonene uten å måtte dekomprimere etter hver gang.

Fullt i samsvar med ‘NORSOK’-standardene er fartøyet utstyrt med to 24-personers hyperbarlivbåter, et stort arbeidsdekk, arbeidsbrønn på bakdekket, innkvartering for omtrent 150 personer og en imponerende 400Te offshore kran.

Deep Explorer er spesialdesignet med fokus på gode sjø- og manøvreringsegenskaper, samt fremragende posisjonsstabilitet under operasjoner og kan operere gjennom hele året i nesten alle sjø- og værforhold, over hele verden.

Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time
Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time
Deep Arctic & Deep Explorer – Swiss Time

Sist, men ikke minst

På vegne av TechnipFMC vil 3% av overskuddet fra alt salg av alle North Sea-urene som er knyttet til disse to fartøyene, doneres til European Underwater and Baromedical Society (EUBS)2). Midlene vil bli satt i et eget fond i EUBS for helse- og fysiologiforskning innen dykking, inkludert profesjonell dykking óg metningsdykking.

På denne måten bidrar TechnipFMC til å videreutvikle kunnskap om metningsdykking som intervensjonsmetode, samt å utdanne neste generasjons eksperter i dykkemedisin og forskning.

For å lære mer om TechnipFMC, gå til TechnipFMC.com og følg dem på Twitter@TechnipFMC og YouTube.

1DSV = Dive Support Vessel
2European Underwater and Baromedical Society (EUBS)

Gratis frakt

Vi leverer klokken hjem til deg i forsikret forsendelse med TNT eller Fedex. Helt gratis.

Norges mest joviale kundeservice?

Ring oss på 413 43 413 for en hyggelig klokkeprat. Vi hjelper deg!

Trygg netthandel

Hos oss kan du handle trygt. Norsk selskap, norske forbrukerrettigheter.

Trygg netthandel på swisstime.no

Nyhetsbrev fra Swiss Time

Klokkeentusiast?

Vi varsler deg når nye klokkemerker er tilgjengelig i nettbutikken!

Swiss Time
>